Cele mai bune servicii de maternitate din oraș

Prezentare

Sala de primire

Prezentarea clinicii

BINE AŢI VENIT !!! Cu o experienţă de 13 ani în domeniul medical privat din R. Moldova, această clinică reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale în domeniul ginecologiei şi obstetricii din ţară. Oferă clienţilor săi o gamă variată de servicii medicale, inclusiv servicii de sănătate reproductivă, ce au la bază o experienţă solidă şi o infrastructură creată pentru a satisface toate cerinţele pacienţilor săi.

Sala de nastere

Blocul operator

Este proiectat şi construit după ultimele norme de sănătate, dotat cu sistem de aer purificat, sursă autonomă de oxigen, este compus dintr-o sală de operaţii echipata complet pentru intervenţii chirurgicale clasice şi operaţii cezraiene , de asemenea şi chirurgie miniinvazivă (histeroscopii, laparascopii, minilaparatomii).

Salonul de terapie

Este cu 3 paturi , permite monitorizarea pacienţilor şi lăuzelor  imediat postoperator sau a unor cazuri care necesită supraveghere complexă.

Saloane

Sunt pentru spitalizarea obişnuită a ginecopatelor şi lăuzelor . Sunt dotate cu grup sanitar cu cabine de duş, cu paturi mobile, garderobă, TV, frigider, telefon, internet, sistem de apel şi alarmare a personalului medical, sistem de iluminat multifuncţional şi climatizare.